activitats curs 21-22

Aquí trobareu la informació de les activitats, cursos, concerts i propostes que s'organitzen al llarg de l'any, tan les pròpies com les d'altres llocs que creiem que són interessants

concert de la jonc alevins

Us animem anar a escoltar i a veure el concert que han preparat la JONC alevins recomanat a partir dels 5 anys. Una gran ocasió per veure joves músics de tot Catalunya que no superen els 18 anys d'edat però amb un talent impressionant. Aquest concert que tocaran sense partitura i amb unes coreografies sorprenents.

A més tenim presència castellarenca! El jove violinista Martí Plans Ciurans serà un dels intèrprets que trobarem sobre l'escenari i ens fa molta il·lusió poder anar-lo a escoltar.

Si sou socis del Club Súper 3 l'entrada és gratuïta cliqueu la imatge de l'esquerra per poder anar a la compra d'entrades.

Colònies suzuki

4, 5 i 6 de desembre

Anar de colònies és una bona manera de poder compartir l'experiència d'aprenentatge amb altres alumnes, famílies i professors que enriqueixen i motiven el procés durant uns dies de vacances. Es faran a la Conreria, a Tiana. Hi ha diferents opcions: curs i estada, o bé només el curs...consulta l'enllaç adjunt. Us animem a participar-hi!!!

concert- Trobada

associació Suzuki

Dia: 23 d'octubre

Horari: Tot el dia

Lloc: Sant Cugat del Vallès (Conservatori Sant Cugat)

Uns quants alumnes i professores de l'aula van participar al llarg de tot el dia a la Trobada organitzada per l'AMSC. L'Associació Suzuki de Catalunya intenta unir tan a professors i famílies de l'entorn Suzuki i promoure activitats i divulgar el mètode entre els associats. A part de la Trobada anual també es fan unes colònes a l'estiu que enguany encara no s'han anunciat les dates

INauguració de curs de l'aula suzuki

2 D'OCTUBRE

Enguany és el primer cop que organitzem una inauguració de curs de tota l'aula Suzuki amb la finalitat de presentar el nou curs, fer formació de pares i poder compartir l'experiència de l'aprenentatge amb aquesta metodologia.

Us esperem a tots els alumnes de violí i violoncel amb les seves famílies!

Dia: Dissabte 2 d'Octubre

Hora: 16.30h-19h

Lloc: Auditori Municipal

Molt contents de la jornada d'inauguració del curs i també de la trobada amb les famílies. Endavant amb el curs 21-22!!!